νυχομανια

Franchise NYXOMANIA

Στέλλα Χατζηβασιλείου

CEO NYXOMANIA

Όνομαζομαι Στελλα Χατζηβασιλειου και μπήκα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας στα 19 μου χρόνια,συνεχίζοντας το όραμα της μητέρας μου Ιωάννας Λεντζάκη στην δημιουργία ενός από τα καλύτερα BRAND καταστημάτων ονυχοπλαστικής.

Σήμερα ύστερα από 9 χρόνια στο χώρο της ομορφιάς, έχοντας την γνώση και την εμπειρία θέλουμε να βοηθήσουμε νέους επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ.

Εαν και εσείς επιθυμείτε να μπείτε στην οικογένεια των ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ δεσμευόμαστε να σας οδηγήσουμε και να πορευτουμε μαζί στο νέο σας ξεκίνημα με στόχο την επιτυχία.

Βραβείο Best Woman Franchisor 2023

Aναζήτηση καταστήματος:Αναζητούμε την κατάλληλη περιοχή και το κατάλληλο σημείο σε συνεργασία με εσάς.

Δημιουργία του καταστήματος: Αναλαμβάνουμε από την αρχή την κατασκευή και τον πλήρη εξοπλισμό του καταστήματος, έως την έναρξη λειτουργίας του, παρέχοντας τα κατάλληλα εφόδια για ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα.

Διαφήμιση καταστήματος: Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαφήμιση ενός νέου καταστήματος  μέσα από όλους τους τρόπους προώθησης που κρίνονται απαραίτητοι από την εταιρία. (social media, διαφημιστικά φυλλάδια, banner κ.α. ).

Προϊόντα: Εφοδιάζουμε την κάθε επιχείρηση με τα δικά μας προϊόντα και υλικά με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Προσωπικό: Καλούμαστε να βρούμε το  προσωπικό και προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση όσον αφορά νέα προϊόντα, τεχνικές και τάσεις στον τομέα της περιποίησης άκρων.

Γιατί να επιλέξετε εμάς...

Θέλεις να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Νυχομάνια;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!