Αποκτήστε το δικό σας κατάστημα ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ

Με συνολικά 11 καταστήματα , η τεχνογνωσία και η πορεία των ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ αποδεικνύει στην πράξη ότι στα καταστήματα μας η ομορφιά είναι η ειδικότητα μας! Τα ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ προμηθεύoνται ημιμόνιμα και υλικά ανώτερης ποιότητας,  εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την κορυφαία ποιότητα και τη μοναδικότητα των υπηρεσιών τους.

Με ξεχωριστό design -σε μπαρόκ ύφος- ,άρτια καταρτισμένο προσωπικό και τέλεια εξυπηρέτηση, προσφέρουν στον πελάτη την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς.

Δημιουργία του καταστήματος: Αναλαμβάνουμε από την αρχή την κατασκευή και τον πλήρη εξοπλισμό του καταστήματος, έως την έναρξη λειτουργίας του, παρέχοντας τα κατάλληλα εφόδια για ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα.

Διαφήμιση καταστήματος: Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαφήμιση ενός νέου καταστήματος  μέσα από όλους τους τρόπους προώθησης που κρίνονται απαραίτητοι από την εταιρία. (social media, διαφημιστικά φυλλάδια, banner κ.α. ).

Προϊόντα: Εφοδιάζουμε την κάθε επιχείρηση με τα δικά μας προϊόντα και υλικά με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Προσωπικό: Καλούμαστε να βρούμε το  προσωπικό και προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση όσον αφορά νέα προϊόντα, τεχνικές και τάσεις στον τομέα της περιποίησης άκρων.

Γιατί να επιλέξετε εμάς...

Θέλεις να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Νυχομάνια;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!