Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ

Στα καταστήματα Νυχομάνια πιστεύουμε στην δύναμη των πολλών!Οι βάσεις για μια δυνατή και επιτυχημένη επιχείρηση ξεκινάνε με μία δυνατή και έμπειρη ομάδα!

Ώρα να γνωριστούμε!

Στελλα Χατζηβασιλείου

Business Administrator 

5 χρόνια εμπειρία στον τομέα της ονυχοπλαστικής και εξιδίκευση στην λειτουργία των καταστημάτων ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ.Οργανώνει την ομάλη λειτουργία της εταιρίας και το ανθρώπινο δυναμικό της. 

Ιωάννα Λεντζάκη 

Business Supervisor

15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ονυχοπλαστικής και στην λειτουργία των καταστηματων ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ.Οργανώνει την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και την συνεχή ενημέρωση τους για τις νεές τάσεις.Επισκέπτεται καθημερινά τα καταστήματά μας και επιβλέπει εάν τηρούνται τα μέτρα που έχουν οριστεί από την εταιρεία όσον αφορά την καθαριότητα , την οργάνωση και τη διαχείριση τόσο του χώρου όσο και του προσωπικού.

Κατερίνα Μαυρογιαννάκη

Graphic Designer

Μεγάλη εμπειρία στο χώρο του graphic designer.Ασχολείται με τον σχεδιαμό λογοτύπων ,φωτογραφιων για την προώθηση τους στο facebook ,instagram,google κ.α.Σχεδιάζει  επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια, αφίσες και γενικότερα οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό. 

Γιώργος Μορογιαννάκης 

Sales Manager 

Υπεύθυνος εμπορικού τμήματος και πωλήσεων. Αναλαμβάνει την πλήρη ευθήνη για το απόθεμα των προιόντων . Διαχειρίζεται τις παραγγελίες και την αποστολή τους. 

Κώστας Σαράντης-Αντώνης Σαράντης

Accounting
Η πορεία τους στο χώρο της παροχής φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών είναι μακρόχρονη και ανέρχεται σε 20 έτη.Αναλαμβάνουν την ενημέρωση για τα οικονομικά της εταιρείας .Έκδοση παραστατικών ,’Ελεγχος,Ανθρώπινου δυναμικού,Τήρηση βιβλίων εσόδων εξόδων,Εκδοση τιμολογίων